Skip to main content

Rådgivning i farve og materialer

Det er meget vigtigt at du vælger den rette type maling og de rette farver.

LH Farver har en ambition om at være en personlig farvebutik, som er en del af dit lokalsamfund. Vi tilbyder et bredt og velkoordineret udvalg af alt, der vedrører det at male og du vil fra start opleve en stor passion for lige netop dit projekt. Du vil blive mødt af faglærte og professionelle medarbejdere, hvis ambition er at give en fremragende rådgivning og dedikeret service til den rette pris. Vi arbejder ud fra dine behov fra start til slut, som naturligvis skal ende med et fuldstændig perfekt resultat. Uanset om du skal male træværk, vinduer, radiatorer eller noget helt fjerde, så har LH Farver et kæmpe sortiment af alt malerrelateret samt yderst kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Din leverandør af maling i malermesterkvalitet

Vi er stolte af at forhandle produkter af høj kvalitet og tilbyder en række forskellige ydelser inden for malerarbejdet. Vores sortiment indeholder alt fra dekorativ maling og flot tapet til spartelmasse, træbeskyttelse og malerværktøj til at opnå de allerbedste resultater. Uanset hvilket projekt du skal i gang med, så har vi også et varieret udvalg af alt, der skal bruges til et malerprojekt. Vi har et stort udvalg af farver og nuancer og hjælper dig med råd og vejledning. I LH farver vil vores kunder til hver en tid opleve personlig betjening med øje for detaljer.

Se farvekort fra Jotun

Gratis personlig rådgivning i dit hjem

Har du mistet overblikket over dit kommende malerprojekt eller har du bare brug for sparring om, hvilke farver og hvilke produkter du skal vælge til dine overflader, så book en konsulent fra LH farver, til en personlig rådgivning i dit hjem.

Når du booker en personlig rådgivning, får du:

  • Du får farveforslag
  • Behandlingsvejledning
  • Samlet tilbud på produkter

Helt Gratis

 

Book en rådgiver

Vælg en eller flere typer rådgivning
Kontakt informationer

Vi kontakter dig med henblik på en endelig booking

Mød vores dygtige konsulenter her

Annbritt

Annbritt

Louise

Louise

John

John

Annbritt har 30 års erfaring indenfor for malerfaget og rådgiver om farver og stil, malermaterialer, nye tendenser inden for tapet og giver gerne en vurdering af din facade.

Louise er født ind i maleruniverset, og har mere end 15 års erfaring som farvehandler. Louise elsker at hjælpe sine kunder med at finde ind til deres egen unikke stil, som nogle gange bryder med de sikre valg.

John har mere end 40 års erfaring inden for malerbranchen, og han har solgt Jotuns produkter i mere end 30 år. John har en særlig ekspertise inden for især udendørsbehandlinger af træværk og facader.

Back to top