Skip to main content

Rådgivning i farve og materialer

Når du står overfor et malerprojekt er det vigtigt, at du vælger den rette type maling og de rette farver.

LH Farver er din lokale og personlige farvehandler. Vi drives af at hjælpe vores kunder, når de står overfor malerprojekter. Som kunde vil du altid opleve professionel og dedikeret service fra vores dygtige medarbejdere.  Vores mission er, at vi altid vil kunne se vores kunder i øjnene ved altid at udbyde personlig og faglært rådgivning, hvor vi kan stå inde for både produkter og priser. Vi arbejder ud fra dine behov fra start til slut, som naturligvis skal ende med et fuldstændig perfekt resultat. 

Uanset om du skal male træværk, vinduer, radiatorer eller noget helt fjerde, så har LH Farver et kæmpe sortiment af alt malerrelateret samt yderst kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Se farvekort fra Jotun

Gratis personlig rådgivning i dit hjem

Har du mistet overblikket over dit kommende malerprojekt eller har du bare brug for sparring om, hvilke farver og hvilke produkter du skal vælge til dine overflader, så book en konsulent fra LH farver, til en personlig rådgivning i dit hjem.

Når du booker en personlig rådgivning, får du:

 - Du får farveforslag

 - Behandlingsvejledning

 - Samlet tilbud på produkter

Helt Gratis

Mød vores dygtige konsulenter her

Annbritt

Annbritt

Louise

Louise

John

John

Annbritt har 30 års erfaring indenfor for malerfaget og rådgiver om farver og stil, malermaterialer, nye tendenser inden for tapet og giver gerne en vurdering af din facade.

Louise er født ind i maleruniverset, og har mere end 15 års erfaring som farvehandler. Louise elsker at hjælpe sine kunder med at finde ind til deres egen unikke stil, som nogle gange bryder med de sikre valg.

John har mere end 40 års erfaring inden for malerbranchen, og han har solgt Jotuns produkter i mere end 30 år. John har en særlig ekspertise inden for især udendørsbehandlinger af træværk og facader.

Book en tid til et konsulentbesøg her

Back to top