Skip to main content

Indfarvet spartel - den korte vej til rå og smukke       beton-agtige vægge

Skab et råt look med Jotun Lady Minerals Revive indfarvet spartel

Er du træt af glasvævet på dine vægge eller har du en væg med mange ujævnheder, der trænger til at blive fornyet? 

Så er Jotun Lady Minerals Revive helt sikkert et rigtigt godt valg. Med denne indfarvede spartelmasse kan du nemt forvandle dine ujævne overflader til smukke og unikke vægge, der passer perfekt til et moderne hjem.

LADY Minerals Revive kan tones i 46 forskellige nuancer, og så er det helt genialt i forhold til andre typer indfarvet spartel, fordi du kan rulle det ud på væggene, og herefter glatte det efter med en spartel.

Du behøver ikke at efterbehandle LADY Minerals Revive med topcoat eller forsegling. Dog anbefaler vi, at du behandler den spartlede overflade med LADY Minerals Sealer, hvis du ønsker en mere smudsafvisende overflade i for eksempel køkken eller gang. 

Du kan se de flotte farvevalg fra Jotun lige her

SÅDAN GØR DU:
  • Påfør LADY Minerals Revive i et jævnt og tyndt lag med en malerrulle. For at du nemt kan dyppe rullen i spanden, anbefaler vi, at du bruger en malerrulle på 18 cm
  • Når du har påført produktet med rullen, skal du umiddelbart efter, glatte ud med en bredspartel på mellem 25-35 cm for at opnå det smukkeste resultat. 
  • Det første lag har en tørretid på ca. ét døgn i 20 Cº. Herefter skal du skrabe eventuelle ujævnheder væk med din spartel og derefter spartle det sidte lag LADY Minerals Revive på din væg.
  • Det er vigtigt, at du benytter handsker og briller under hele processen, da produktet er hårdt for huden og skadeligt at få i øjnene.

Vi forhandler Jotun LADY Minerals Revive i 9 liters spande, og afhængigt af underlaget, rækker det til ca. 8-10m2.

I alle vores butikker har vi vægge med indfarvet spartel, så du kan mærke og føle produktet og få den rette vejledning om de mange toner og muligheder der er med Jotun LADY Minerals Revive. 

 

Skal vi hjælpe dig?

Back to top