Skip to main content

Behandling og lysning af trægulve

Skal dit trægulv lysnes? Så er LADY Pure Nature fra Jotun det perfekte produkt til dit indendørs træværk.

Vi har selv lysnet vores fyrretræsgulve i butikken, og har erfaret, hvor let produktet er at arbejde med. 

LADY Pure Nature White giver en hvid, naturlig smuk finish, som fremhæver træet. Produktet indeholder et UV-filter, som reducerer gulning og dermed sikrer, at farven bevares i lang tid og holder sig smuk.  Den flotte, hvide farve giver friskt og rent udtryk i din bolig, og så er den specialudviklet af Jotuns dygtige farveeksperter. LADY Pure Nature har en cremet konsistens, der gør den nem at male med og så drypper den ikke. 

Bruges den på gulve skal den efterbehandles med lak eller olie. I butikkerne har vi valgt en mat gulvlak, da vi synes det giver et smukt og roligt udtryk.  Produktet er også helt perfekt til trælofter eller andet råt træ, der skal hvidpigmenteres.  

Når du arbejder med LADY Pure Nature White, skal du arbejde vådt i vådt på to – tre gulvbrædder ad gangen. Vi anbefaler, at du bruger en pensel i samme bredde som træprofilen, der skal behandles. Det er vigtigt, at du pensler i træets længderetning og sørger for, at eventuelt overskydende produkt tørres efter med en klud.

LADY Pure Nature White har en rækkeevne på 10-12 m² pr. liter. 0,75 liter rækker til ca 7-8 m² og 3 liter rækker til 25-30 m².

Kontakt os for rådgivning

Back to top