Skip to main content

Indendørs maling

Det er meget vigtigt, at du vælger den rette type maling til lige præcis dit projekt.

LH Farver tilbyder et stort udvalg af professionel indendørs maling i høj kvalitet med garanti for et flot resultat. Vi forhandler blandt andet Jotuns lækre LADY serie samt deres helsevenlige Sens produkter. 

Udvalget af indendørs maling er kæmpestort, især hvis det er helt nyt for dig at skulle vælge maling. Hvad er forskellen på de forskellige typer maling, som står på hylderne? - Det kan være en jungle.

Hos LH farver tilbyder vi selvfølgelig kyndig rådgivning til dit maleprojekt, men derfor kan det alligevel være rart at kende lidt til området. 

Derfor kan du her læse lidt mere om, hvad maling består af, og hvordan det arbejder.

For at få forståelse for hvordan maling arbejder, kan det hjælpe at vide, hvad produktet indeholder

Maling består af pigment, bindemiddel og opløsningsmiddel. Pigmentet er farvestoffet og spiller en stor rolle i forhold til, hvor godt malingen dækker. Bindemidlet holder malingen sammen og gør, at det hænger godt og stabilt fast. Bindemidlet er afgørende i forhold til malingens holdbarhed, glans og styrke i forhold til slid og rengøring.

Bindemidlet har stor indflydelse på, hvor hurtig malingen tørrer. Opløsningsmidlet er den del af malingen, som gør malingen flydende samt får malingen til at fordampe i tørringsprocessen. 

 

Se farvekort fra Jotun

Personlig rådgivning

Har du tabt overblikket, og virker dette malerprojekt uoverskueligt, eller er du i tvivl om hvilken farve og hvilket produkt du skal vælge til din overflade? Så book Annbritt fra LH farver, til en personlig og GRATIS konsultation i dit hjem.

Annbritt har 30 års erfaring indenfor malerfaget og hun rådgiver om farver og stil, malermaterialer, nye tendenser inden for tapet og hun giver også gerne en vurdering af din facade.

Når du booker en personlig rådgivning, får du:

 - Farveforslag, ideer og inspiration 

 - Behandlingsvejledning

 - Samlet tilbud på produkter

Det hele ganske GRATIS

Book en rådgivningstid her

Back to top